Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μουσείο διοργάνωσε φεστιβάλ ταινιών... για γάτες


Το βίντεο από τη Γαλλία που κέρδισε βραβείο
Πριν από λίγες ημέρες το Walker Art Center, το μουσείο σύγχρονης τέχνης της Minneapolis που θεωρείται ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τεχνών των Ηνωμένων Πολιτειών, διοργάνωσε ένα φεστιβάλ ταινιών για... γάτες!

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν ο πειραματισμός. Όπως αποκάλυψε η υπεύθυνη του μουσείου, Sarah Shultz «θέλαμε να δούμε αν, στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος, μια online κοινότητα θα μπορούσε να συγκεντρωθεί γύρω από κάτι για το οποίο παθιάζεται».

Αναρωτήθηκε μάλιστα αν τα βίντεο με γάτες μπορούν να είναι τόσο διασκεδαστικά όταν τα βλέπουμε μαζί με άλλους σε μια μεγάλη οθόνη όσο είναι στον υπολογιστή μας.

Για το φεστιβάλ το μουσείο συγκέντρωσε πάνω από 10.000 βίντεο με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας τετράποδα, τα οποία χωρίστηκαν σε κατηγορίες όπως κωμωδίες, δραματικές, ντοκιμαντέρ και μιούζικαλ, όπως ακριβώς οι κανονικές ταινίες.

Από όλες αυτές οι κριτές κατέληξαν στο «Henri 2: Paw de Deux», το οποίο κέρδισε το βραβείο «Golden Kitty» και ανακηρύχτηκε το καλύτερο γατο-βίντεο στο ίντερνετ.

Απολαύστε το νικητή του πρωτότυπου αυτού διαγωνισμού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!