Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη πατούσα στον κόσμο!

Φοράει νούμερο 46!
Η 19χρονη Emma Cahill από τη Βρετανία ζει ένα δράμα που μόνο μία γυναίκα μπορεί να κατανοήσει. Με μία τεράστια πατούσα 13 ιντσών, δηλαδή 33 εκατοστών, φορά νούμερο 46, δηλαδή το διπλάσιο νούμερο παπουτσιού από μία μέση Βρετανίδα και τα μόνα τακούνια που μπορεί να φορέσει είναι φτιαγμένα για… τραβεστί!

“Είναι αδύνατον να βρω παπούτσια να μου κάνουν Έχω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, αλλά είναι φτιαγμένα για τραβεστί και δεν είναι ιδιαίτερα στιλάτα. Ονειρεύομαι μια μέρα να αποκτήσω ένα ζευγάρι Louboutin!”, λέει με σαρκαστική διάθεση η 19χρονη στην εφημερίδα Sun.

Η Emma, εκτός του θεωρείται η γυναίκα με την μεγαλύτερη πατούσα στην Ευρώπη, είναι και πανύψηλη. Βλέπει τον κόσμο από το 1 μ. και 94 εκ., γεγονός που -όπως λέει η ίδια- τρομάζει τους άντρες.
“Με έχουν φλερτάρει μόνο μία φορά σε κλαμπ, ένας άνδρας ψηλότερος από μένα. Νιώθω πιο άνετα να είναι ο άνδρας ψηλότερος από μένα αλλά σκέφτομαι ότι έτσι ανεβάζω τον πήχη πολύ ψηλά”, καταλήγει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!