Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο τυφώνας Σάνμπα έπληξε τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ενώ εκατοντάδες πτήσεις και θαλάσσια δρομολόγια ματαιώθηκαν από το «χτύπημα» του τυφώνα Σάνμπα στη Νότια Κορέα.

Μεγάλα κύματα έπληξαν παραθαλάσσιο δρόμο στο Μπουσάν ενώ λιμάνια πλημμύρισαν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Yonhap.

Από τον τυφώνα Σάνμπα χτυπήθηκε και η Ιαπωνία με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 83χρονος άντρας, πέφτοντας από την οροφή του σπιτιού του στο Ναγκασάκι και ένας 29χρονος ψαροντουφεκάς να αγνοείται, όταν η Οκινάου χτυπήθηκε από τα κύματα.
Ο τυφώνας έπληξε κυρίως περιοχές της νότιας Ιαπωνίας με ταχύτητα ανέμων 162 χιλιομέτρων ανά ώρα και τώρα όπως αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας, κινείται προς την κορεατική χερσόνησο με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Ο τυφώνας, που χτύπησε με σφοδρές καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους την Οκινάουα, δημιούργησε προβλήματα σε περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά.
Φωτογραφίες από το καταστροφικό πέρασμά του





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!