Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τι έδειξε η φετινή μέτρηση της εταιρίας McAfee


Προσοχή στην Cameron Diaz... Κρύβει κινδύνους για το PC σας!

Η ηθοποιός Cameron Diaz είναι η πιο «επικίνδυνη» star στο internet, ξεπερνώντας με διαφορά στήθους την Julia Roberts, σύμφωνα με την τελευταία, ετήσια εκτίμηση της εταιρείας ασφάλειας λογισμικού McAfee. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Cameron Diaz χρησιμοποιείται κατά κόρον (φυσικά χωρίς τη θέλησή της), ως «δόλωμα» από τους απατεώνες που θέλουν να μας προσελκύσουν σε ιστοσελίδες που μπορούν να μολύνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό.

«Όποιος αναζητά στο internet τα πιο πρόσφατα βίντεο ή φωτογραφίες διασημοτήτων μπορεί να καταλήξει να μολύνει τον υπολογιστή του με κάποιον ιό», σημειώνει η McAfee, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αντιβιοτικών προγραμμάτων (η οποία εξαγοράστηκε την Πέμπτη από την Intel έναντι 7,68 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Συγκεκριμένα και ειδικά για την Cameron Diaz που βρίσκεται στην πρώτη θέση, 1 στις 10 σελίδες που θα βρείτε στο διαδίκτυο θα βάλει τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο.

Στις πρώτες θέσεις της λίστας που έδωσε στη δημοσιότητα η McAfee βρίσκονται στη δεύτερη θέση η Julia Roberts και ακολουθούν η sexy Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Biel (πρώτη πέρσι στην ίδια λίστα), τα μανεκέν Zizel Bundchen, o Brad Pitt, η Andrianna Lima, η Jennifer Love Hewitt και η Nicole Kidman (σε ισοβαθμία), ο Tom Cruis και η Heidi Klum σε ισοβαθμία με την Penelope Cruz. Από αθλητές στη λίστα συναντάμε την τενίστρια Maria Sharapova και τον συναθλητή της, Andy Roddick. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama και η πρώην υποψήφια αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους, Sarah Palin, βρίσκονται φέτος στις τελευταίες θέσεις του καταλόγου (49 και 50 αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!