Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτα Ρεκόρ Γκίνες Part 1...!!!

Όλοι θέλουν να γίνουν οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα βάζουν τα δυνατά τους, ο καθένας σ’ ότι πιστεύει μπορεί να τα καταφέρει. Οι νικητές καθορίζουν το πρότυπο για τους άλλους.

Δείτε μερικά από τα πιο "τρελά" εκπληκτικά Ρεκόρ Γκίνες.


Το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου
Το όνομα του ψηλότερου ξενοδοχείο είναι Rose Rayhaan και ανήκει στην εταιρία Rotana και βρίσκεται στο Ντουμπάι. Το ύψος του είναι 333 μέτρα και διαθέτει 72 ορόφους και 482 δωμάτια.

Η πιο ακριβή πίτσα
Η πιο ακριβή πίτσα είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο του Gordon Ramsey στο Λονδίνο. Η τιμή της πίτσας είναι 178 δολάρια το κομμάτι. Μερικά από τα συστατικά της είναι πάστα λευκής τρούφας, μοτσαρέλα, άγρια mizuna, τυρί fontina. Η τιμή της είναι 2500 δολάρια το κιλό.




Η μεγαλύτερη συλλογή με κώνους κυκλοφορίας
Ο David Morgan από τη Μεγάλη Βρετανία έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό από κώνους κυκλοφορίας. Έχει συλλέξει 137 διαφορετικούς.

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου
Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο βρίσκεται στη Μαλαισία. Το όνομα του είναι Genging Highlands Restaurant. Έχει 6118 καταπληκτικά και κομψά δωμάτια.

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βαρύτερο αεροσκάφους
Το έκανε ο Kevin Fast από τον Καναδά, τραβώντας για 8,8 μέτρα ένα 177 CC Globemaster ΙΙΙ το οποίο ζυγίζει 188,83 τόνους.

Η πιο γρήγορη είσοδος σε βαλίτσα
Η Leslie Tipton έκανε ρεκόρ αφού μπήκε σε μια βαλίτσα μόλις μέσα σε 5,43 δευτερόλεπτα.

Το πιο ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου
Η Royal Penthouse Suite του President Hotel στη Γενεύη είναι η πιο ακριβή σουίτα του κόσμου. Η κάθε βραδιά κοστίζει $ 63000. Έχει έκταση όσο τέσσερα υπνοδωμάτια και διαθέτει ιδιωτική βεράντα κοκτέιλ.

Το ψηλότερο αίθριο ξενοδοχείου
Βρίσκεται στο Burg Al Arab που είναι και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Έχει ύψος 180 μέτρα.

Κατοικήσιμο ξενοδοχείο άμμου
Οι άνθρωποι μισούν την άμμο μέσα στα σπίτια τους, αλλά είναι πολύ εκπληκτικό ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο από άμμο. Αν σας ενδιαφέρει να κοιμηθείτε στην άμμο μπορείτε να πάτε στην παραλία Weymouth της Μεγάλης Βρετανίας.
Ένα δωμάτιο κοστίζει $20 τη νύχτα. Έχει δωμάτια με μονά και διπλά κρεβάτια.







Το ξενοδοχείο με το ψηλότερο υψόμετρο
Βρίσκεται σε ένα χωριό του Νεπάλ. Το υψόμετρο εκεί είναι 3962 μέτρα και το όνομα του ξενοδοχείου είναι Everest.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!