Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σκηνικό πολέμου στην Κωνσταντινούπολη



Φήμες για έναν νεκρό
Σκηνικό πολέμου θυμίζει η Κωνσταντινούπολη για ακόμη μια νύχτα, καθώς ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, έκανε πράξη τις απειλές του και έδωσε διαταγή στις δυνάμεις ασφαλείας για νέα βίαιη εκκένωση της πλατείας Ταξίμ και του πάρκου Γκεζί.

Χημικά, δακρυγόνα, τόνοι νερού συνθέτουν την εικόνα της Πόλης, όπου πραγματοποιήθηκαν έως και μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία σε μια προσπάθεια των διαδηλωτών να αντισταθούν στη βίαιη επίθεση που εξαπέλυσαν οι αρχές το βράδυ του Σαββάτου.

Χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ


Για 5η συνεχόμενη νύχτα – Τραγούδησαν το «Αξιον Εστί»
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς του μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το μέγαρο της ΕΡΤ στη Μεσογείων για να συνεχίσει για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα τη διαμαρτυρία κατά της απόφασης της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Χιλιάδες διαδηλωτές μαζεύτηκαν για ακόμη μια νύχτα για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής και η χορωδία της ΕΡΤ ερμήνευσαν το «Αξιον Εστί» σε μια συγκινητική στιγμή.

Για ολόκληρο το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένες πολλές δράσεις, συναυλίες, συζητήσεις από νωρίς το μεσημέρι με στόχο ο κόσμος να παραμείνει στο χώρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

iefimerida.gr

Δημοσκόπηση: Να μείνει ανοιχτή η ΕΡΤ


Όχι σε εκλογές – Οριακό προβάδισμα ΝΔ
Πιο συγκεκριμένα, το 64,4% των ερωτηθέντων κρίνει την απόφαση της κυβέρνησης για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση «μάλλον αρνητικά και αρνητικά», ενώ το 32,1% «θετικά και μάλλον θετικά».Ανοιχτή θέλουν την ΕΡΤ οι περισσότεροι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής».

Πιο συγκεκριμένα, το 64,4% των ερωτηθέντων κρίνει την απόφαση της κυβέρνησης για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση «μάλλον αρνητικά και αρνητικά», ενώ το 32,1% «θετικά και μάλλον θετικά».

Σχεδόν 6 στους 10 (57,1%) τάσσονται αρνητικά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, έναντι του 40,1% που απαντά «ναι» και «μάλλον ναι».

Πηγή: http://www.skai.gr/

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δέσμευση Ερντογάν να σεβαστεί τη δικαστική απόφαση για το Γκεζί


Τη δέσμευση του  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μην προχωρήσει με τα σχέδια για την αναμόρφωση του πάρκου Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη έως ότου αποφασίσει το δικαστήριο για το έργο, δήλωσαν ότι εξασφάλισαν οι εκπρόσωποι των διαδηλωτών, κρίνοντας ως θετική την κίνηση αυτή από την πλευρά του τούρκου πρωθυπουργού.

Την περασμένη νύχτα ο Ερντογάν είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία ηθοποιών και καλλιτεχνών, καθώς και με δύο μέλη της οργάνωσης Taksim Solidarity. Λγες ώρες νωρίτερα είχε διαμηνύσει ότι η υπομονή του εξαντλήθηκε, ζητώντας από τους διαδηλωτές του πάρκου Γκεζί να αποχωρήσουν.

To απόγευμα η απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ


Το απόγευμα αναμένεται η απόφαση για τη χορήγηση ή όχι προσωρινής διαταγής για «πάγωμα» της απόφασης που καταργεί την ΕΡΤ, από την οποία θα εξαρτηθεί εάν θα ανοίξει ή όχι. Εισαγγελική έρευνα για την οικονομική διαχείριση της ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κ. Μενουδάκος, αργά σήμερα το απόγευμα, θα αποφανθεί εάν θα χορηγήσει ή όχι προσωρινή διαταγή με την οποία θα «παγώνει» προσωρινά την από 11.6.2013 απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για την κατάργηση της ΕΡΤ.

Εισαγγελική έρευνα διατάχτηκε από την Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου για την οικονομική διαχείριση στην ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, κατόπιν επιστολής του υπουργού Οικονομικών. Η έρευνα ανατέθηκε σε δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, τους Αντώνη Ελευθεριάνο και Πόπη Παπανδρέου με την εντολή να διερευνηθούν προμήθειες της ΕΡΤ, συμβάσεις, παραγωγές και η γενικότερη οικονομική διαχείριση.

Oι Anonymous «χτύπησαν» για την ΕΡΤ το site του Εφετείου Αθηνών


Με την ιστοσελίδα του Εφετείου Αθηνών ξεκίνησαν οι Anonymous την κυβερνοεπίθεση που έχουν εξαγγείλει ότι θα εξαπολύσουν ενάντια σε ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες, ως απάντηση στο κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση.

Όσοι επισκέπτονται το www.efeteioathinon.gr βλέπουν μαγνητοσκοπημένο μήνυμα των Anonymous, στο οποίο προειδοποιούν με μαζικές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το Σάββατο, 15 Ιουνίου καθώς και το link για το live streaming του ζωντανού προγράμματος της ΝΕΤ μέσω της EBU.

Ο Ομπάμα στέλνει στρατιωτική βοήθεια στους αντάρτες στη Συρία


Πολιτική κατεύθυνση αλλάζουν οι ΗΠΑ για το ζήτημα της Συρίας, ανακοινώνοντας ότι θα στείλουν απευθείας στρατιωτική βοήθεια στους αντάρτες με απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς ο Μπασάρ Αλ Ασαντ, ξεπέρασε την «κόκκινη γραμμή», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο αμερικανός πρόεδρος, με τη χρήση των χημικών όπλων.

Επισημαίνεται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί η μεταφορά ή η χρήση χημικών όπλων τότε η πολιτική της Αμερικής θα αλλάξει.

«Οι ΗΠΑ έχουν πλέον αξιόπιστες αποδείξεις ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων» δήλωσε την Πέμπτη και ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Μπεν Ρόουντς.

Η ακριβότερη φωτογραφία στον κόσμο


Το χρήμα ρέει στην κοίτη του Ρήνου
Από Εύη Κότσαρη


 Πριν από δύο χρόνια το έργο Rhine II πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 4,3 εκατ. δολαρίων και έγινε η πιο ακριβή φωτογραφία όλων των εποχών. Το ρεκόρ παραμένει ακατάρριπτο και οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα αργήσει να βρεθεί φωτογραφία που να ξεπεράσει αυτό το ποσό.

Σύμφωνα με τους κριτικούς, η φωτογραφία του Andreas Gursky είναι ξεχωριστή επειδή δίνει μία άλλη διάσταση σε ένα γερμανικό εικαστικό «κλισέ»: Την γαλήνια και αδιατάρακτη φύση. (Οι Γερμανοί αγαπούν την τάξη ακόμη και στην τέχνη).

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

To 1001+Friends εχει γενέθλια...έγινε...1 έτους...!!


Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τήν απίστευτη στήριξή σας και αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα....

Πάνω απο 26000 επισκέψεις απο 45 διαφορετικές χώρες ....!!
Μιλάμε για ενα Blog που δεν έχει διαφημιστεί πουθενά, που σε αυτό δεν γράφουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι παρα μόνοι οι φίλοι μας...!!

Μιλάμε για ένα Blog που ασκεί κριτική σε κάθε ΑΜΕΤΟΧΟ και κάθε ΙΔΕΑ με τακτική δούρειου ίππου!

Μιλάμε για ένα Blog που ΔΕΝ ευλογεί τους Εχοντες και Κατέχοντες για να εξασφαλίσει διαφήμιση, χρήμα και ασυλία απο τον Φορέα και τα ΜΜΕ..

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ...ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ...ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...!

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ...!

Αναρωτιώμαστε ποια είναι η θέση, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης, ενός ιστολογίου σαν αυτό, σε μια πραγματικότητα τόσο δύσκολη, απαιτητική και – για τόσο πολλούς ανθρώπους – πια απελπιστική;
Η οικογένεια είναι ίσως καταφύγιο ακόμη για αρκετούς από μας, μα για άλλους είναι ο χώρος όπου δοκιμάζονται σε ακραίο βαθμό οι καθημερινές αντοχές και τα ψυχικά τους αποθέματα.

Πολλά άλλαξαν μέσα σε αυτόν τον  χρόνο για όλους μας. Μέσα μας κι έξω μας. Στα σπίτια μας και στις καρδιές μας. Ο ιστός της αβεβαιότητας δίνει γερές σπρωξιές αναγκάζοντάς μας  ν΄αλλάξουμε προτεραιότητες, να κοιτάξουμε κατάματα ό,τι μας φοβίζει και ν΄αποφασίσουμε επιτέλους με ποιους θα πάμε και ποιους θ’αφήσουμε....

Το αρχαιότερο ερωτικό ποίημα του κόσμου

Από Μαρία Κάκκα Καρρά

Το αρχαιότερο ερωτικό ποίημα που έχει ανακαλυφθεί στον κόσμο πάντως βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφής στα τέλη του 19ου αιώνα στην περιοχή Νιπούρ στην αρχαία Σουμερία, δηλαδή στο σημερινό Ιρακ.
Το ποίημα βρέθηκε γραμμένο πάνω σε πινάκιο μαζί με άλλες πινακίδες των Σουμερίων, όπου συνήθως καταγράφονταν ιστορίες και θρύλοι, δικαστικές αποφάσεις και κρατικά διατάγματα, καθώς και άλλες συμφωνίες.

Το πινάκιο ήταν φτιαγμένο από πηλό και χρονολογείται περίπου στο 2037 π.Χ. Θεωρείται λοιπόν το αρχαιότερο ερωτικό ποίημα που έχει βρεθεί ποτέ. Το έργο έχει εκτεθεί ήδη σε διάφορα μουσεία του κόσμου.

Χαλδαϊοι σκότωσαν τον Μ. Αλεξάνδρο Μέρος Γ

Μια άλλη εκδοχή για τον θάνατό του!

Του Μ. Καλόπουλου
Από το βιβλίο του "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

Χαλδαϊοι σκότωσαν τον Μ. Αλεξάνδρο Μέρος Β


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
Ο περίεργος θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Του Μ. Καλόπουλου
Απο το βιβλίο του "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

Μια άλλη εκδοχή για τον θάνατό του!
Οι Χαλδαίοι ιερείς, αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινοί!

Κατάφεραν να προβλέψουν, και προφανώς να επιβάλλουν τον θάνατο του Αλεξάνδρου! Οι Έλληνες άργησαν πολύ να σκεφτούν το ενδεχόμενο δηλητηριασμού του βασιλιά τους: «Τα περισσότερα απ’ αυτά, κατά λέξιν στις εφημερίδες (του Αλέξανδρου) ήταν γραμμένα. Φαρμακείας (δηλητηριασμού) υποψία ουδείς είχε πάραυτα». Πλούταρ. «Αλέξανδρος» 77.1-2.

Ακόμα κι όταν επιτέλους το υπέθεσαν, οι Χαλδαίοι ιερείς ουδέποτε κατηγορήθηκαν για το παραμικρό! Ούτε καν ως ενδεχόμενοι σκευωροί! Και φυσικά κανείς, ποτέ δεν τους απείλησε με αντίποινα, με οποιονδήποτε τρόπο! Ακόμα και σε μεγάλο ιστορικό βάθος από τον θάνατο του Αλεξάνδρου, κανείς δεν πρόσεξε την σκανδαλώδη ακρίβεια εκπλήρωσης της προφητείας τους! Κανείς ποτέ δεν κατέγραψε υποψίες ενοχής σ’ αυτήν την κατεύθυνση! Οι Έλληνες απορροφημένοι εντελώς απ’ τις αγαπημένες τους αλληλοκατηγορίες, ξέχασαν πως κάποια γεροντάκια, είχαν προβλέψει με σκανδαλώδη ακρίβεια τον θάνατο του λιονταριού στην Βαβυλώνα!

Χαλδαϊοι σκότωσαν τον Μ. Αλεξάνδρο Μέρος Α


Απο Νεφέλη Ωκεανίς
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ..?

Μια ταυτόχρονη ιστορική έρευνα από τον ιστορικό Αλέξανδρο Χ. Μήτσιου και τον Μιχάλη Καλόπουλο.



«««...κανένας μάγος δεν θα ήθελε να αστοχήσουν οι προβλέψεις του, κατά συνέπεια όλοι οι προφήτες θα έκαναν το παν για να επαληθευθούν, άρα ο μηχανισμός επαλήθευσης των προφητειών είναι οι ίδιοι οι προφήτες»»».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ.....!!
Μια άλλη εκδοχή για τον θάνατό του!


Του Μ. Καλόπουλου
Απο το βιβλίο του "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

Η Αλεπού και το Λιοντάρι...
αντάμωσαν στην Βαβυλώνα!                     

Ένα ιστορικό αίνιγμα χειρότερο κι απ’ την ίδια την σφήκα της Αιγύπτου, είναι το ποιοί σκότωσαν τον Μέγα Αλέξανδρο. Κάποιοι αβασάνιστα θέλουν να χρεώσουν τον θάνατο του Αλεξάνδρου στους συντρόφους του. Σ’ εκείνους δηλαδή που με την παραμικρή παράλειψη καθήκοντος την ώρα της μάχης, στις οποίες σημειωτέον ο Αλέξανδρος διεκδικούσε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, θα μπορούσαν αναρίθμητες φορές να επιφέρουν τον θάνατο του ακατάβλητου στρατηλάτη απ’ την Μακεδονία.

Τα αγαπημένα μας της ΕΡΤ


Οι δέκα τηλεοπτικές σειρές της κρατικής τηλεόρασης που έγραψαν ιστορία
Η ΕΡΤ, όπως τουλάχιστον την ξέραμε, αποτελεί παρελθόν από την περασμένη Τρίτη κι εμείς θυμόμαστε δέκα σειρές της που «σημάδεψαν» τα παιδικά μας χρόνια.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (1971 - 1974)
Το έπος του Νίκου Φώσκολου (που αποτελεί βασικά διασκευή του δικού του «Κονσέρτο για πολυβόλα») παραμένει η δημοφιλέστερη ελληνική σειρά... ever καθώς με σημερινές μετρήσεις της Nielsen μπορεί να άγγιζε το 80%! Κάθε Τρίτη βράδυ και για 226 εβδομάδες δρόμοι άδειαζαν, μαγαζιά έκλειναν και οικογένειες μαζεύονταν γύρω από το χαζοκούτι για να παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα τις ιστορίες κατασκοπείας, με κεντρικό ήρωα το συνταγματάρχη Βαρτάνη (Άγγελος Αντωνόπουλος) που υπηρετεί στο γραφεία αντικατασκοπείας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ανόητε χαιρέκακε...Aπο Γιάννη Κότσιρα...!!


Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.
Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.
Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€ το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.
Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.
Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.
Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.
Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;
Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν, βλέπουμε.
Και τους Πυροσβέστες. Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.
Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ

Από Αλεξανδρα Δημησιανου

Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.

‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’
‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της είπα έντονα.
‘Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.’

Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980…

Από Ευαγγελία Αναστασάκη
Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980...Το κείμενο μιλάει για το πώς ήταν η ζωή πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες για το σήμερα και καταδεικνύοντας τη μεγάλη διαφορετικότητα σχετικά με το πώς μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενιές και οι «σύγχρονες». Καλύτερα ή χειρότερα, δεν θα σας πω εγώ αλλά θα το καταλάβετε μόνοι σας διαβάζοντας το κείμενο ως το τέλος…

»H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας… Δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή. Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης».

Ποιές ειναι οι "αγορές" ?


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 50 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".

Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Tο Αλφάβητο της Αλήθειας Νο 1


Tο Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!