Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Καταπληκτικά τοπία με τη ματιά του Χρήστου Χατζόγλου

Ο Χρήστος Χατζόγλου γεννήθηκε και ζει στην Λάρισα.
Το ταξίδι του στον κόσμο της φωτογραφίας ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία όταν του χάρισε ο πατέρας του την πρώτη μηχανή.

Αυτοδίδακτος και με μεγάλη υπομονή, μυήθηκε σύντομα στα μυστικά της τέχνης αυτής. Εναρμονίζοντας τις δύο του μεγάλες αγάπες, την φωτογραφία και την φύση, επιλέγει την φωτογραφία τοπίου.

Όπως πιστεύει ο ίδιος η συνταγή για μια αξιόλογη φωτογραφία τοπίου είναι, να είσαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό εξοπλισμό και φυσικά να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αλλά πάνω από όλα, πάρα πολλή τύχη.


Η καταγραφή της συγκεκριμένης στιγμής που επιλέγει να φωτογραφήσει είναι αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων επισκέψεών του, στο επιλεγμένο από τον ίδιο μέρος, αλλά και μεγάλης αναμονής πολλές φορές ωρών, για να πετύχει το ιδιαίτερο φως που προτιμά.

Ένα και μόνο κλικ του φακού του, είναι για τον ίδιο η μεγαλύτερη ανταμοιβή, μετά από ένα μακρύ ταξίδι, που περιλαμβάνει πολλές φορές δύσκολες και επικίνδυνες αναβάσεις. Όπως πιστεύει ο ίδιος η συνταγή για μια αξιόλογη φωτογραφία τοπίου είναι, να είσαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό εξοπλισμό και φυσικά να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αλλά πάνω από όλα, πάρα πολλή τύχη.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!