Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πόρτο Ζόρο - Porto Zorro Beach, Zakinthos

Το Πόρτο Ζόρο βρίσκετε στη νότια πλευρά της Ζακύνθου 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και είναι μια πολύ όμορφη άθικτη και ήσυχη αμμώδης παραλία.
Είναι γνωστή για τους μεγάλους βράχους που υπάρχουν στη θάλασσα προσθέτοντας ένα διαφορετικό σκηνικό στο τοπίο με το βαθύ μπλε χρώμα στη θάλασσα.








Παραλία αμμώδης με ρηχά, ήρεμα καταγάλανα νερά και πλούσια βλάστηση. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι οι ογκώδεις βράχοι με την αραιή βλάστηση στην κορυφή τους που αναδύονται επιβλητικοί από την θάλασσα.

Το τοπίο που δημιουργούν είναι μοναδικό. Κοιτάζοντάς τους και κολυμπώντας ανάμεσα τους νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος εξωτικό!

Στην ακτή της βρίσκεται εστιατόριο αλλά και beach bar με ομπρέλες και ξαπλώστρες ώστε να απολαύσεις το μπάνιο σου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η παραλία είναι πεντακάθαρη και πολύ φροντισμένη.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!