Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ο Αληθινός Φίλος...!!

 
Ο μοναδικός τρόπος να έχεις ένα φίλο, είναι να είσαι εσύ φίλος...!!!
 

Ο αληθινός φίλος είναι συνοδοιπόρος μας, όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές, αλλά επίσης στις περιόδους θλίψης μας και δυσκολίας. 
Σε μια γνήσια φιλία υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν όλοι. 


Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε φοβάται να μας πει την αλήθεια, αν πιστεύει ότι σε κάτι έχουμε παρεκτραπεί. Είναι όμως παράλληλα έτοιμος να σεβαστεί τις επιλογές μας, έστω και αν διαφωνεί, χωρίς να φύγει από το πλευρό μας.

Φίλος είναι ένας ανθρωπος αληθινός…..είναι ένα τριαντάφυλλο τόσο ποιητικό τόσο φωτεινό όσο και οι χρυσές αχτίδες του Ήλιου.
 

Ετσι λοιπόν αποφάσισα να στέλνω σε ολους όσους μου κάνουν ένα αίτημα φιλίας ή τους αρέσει κάποια αναρτησή μου ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα για να τους ευχαριστήσω για πράγματα που τυχαίνει να αρέσουν και στους δυό μας.

Ειτε η φιλία σας γίνει αληθινή...Είτε ειναι πρόσκαιρη ας μην χάσουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε πράγματα που μας αρέσουν πράγματα που κρύβουν μεγάλες αληθειες ή που μας κρύβουν ....και μπορούμε να τα ανακαλύψουμε μαζί... πράγματα που έχουν να κάνουν με την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!