Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

About 1001+FriendsThe Best Place for Bloggers and Facebook Friends

Γεννήθηκε 10/6/2012.... Πρώτη Ανάρτηση 10/6/2012....!!

Εγινε απο ανάγκη να κάνω Backup αρχεία απο το Facebook και να βάζω τις καλύτερες αναρτήσεις των φίλων μου, ωστε ακόμη και οι φίλοι τους που δεν εχουν Facebook να τίς βλέπουν χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Facebook εφ'όσον δεν το επιθυμούν.
Ακόμη ενας λόγος ειναι οτι ακόμη και αν το Facebook σας κανει Blocked εδω μπορειτε να συνεχίσετε να γράφετε τα αρθρα σας στο Create a topic ή στο 1001+Friends Forum.

Επίσης στο 1001+Friends μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε όλα τα Blogs και Site που συμμετέχω χωρίς να χρειάζεται να θυμόσαστε τίς διευθύνσεις των Blogs και Web Sites.

Αν και ειναι υποκατασκευή ήδη το αγαπήσατε και στίς πρώτες 5 εβδομάδες ξεπέρασε τις 3000 επισκέψεις...
Πιστεύω οτι σιγά σιγά θα γίνει δημοφιλές και θα μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά άρθρα... ταξινομημένα σε κατηγορίες.

Στα σχόλια (Comments) μπορείτε να αφήνετε σχόλια όπως κάνετε με τον λογαριασμό που εχετε στο Facebook... ή αν δεν εχετε μέσω e-mail στο johntsip17@yahoo.gr

Σε καθε ανάρτηση με μπλέ χρώμα υπάρχει - το Διαβάστε περισσότερα - ....πατώντας εκει ανοιγει ολη η ανάρτηση και αν θέλετε να δείτε τίς φωτογραφίες σε μεγαλύτερο μέγεθος απλώς πατήστε την πρώτη με αριστερό κλίκ αμεσως στο κατω μέρος θα εμφανιστούν και οι αλλες φωτογραφίες της ανάρτησης σε πραγματικό μέγεθος.

Αν εχετε Internet με χαμηλή ταχύτητα δοκιμάστε να δείτε το 1001+Friends σαν περιοδικό πατώντας στο : - View Us Like a Magazine - Θα το βρείτε δεξιά και κάτω απο το Blogger news ή πατήστε τα Links κάτω απο την φωτογραφία ώστε να δείτε το 1001+ Friends με 7 διαφορετικούς τρόπους ως (Dynamic View)

 Site map : 1001+Friends (Dynamic View)

Sidebar | Classic | Flipcard | Mosaic | Snapshot | Timeslide | Magazine | Create a topic |


Μπορείτε να αποθηκεύετε οτιδήποτε σας αρέσει ή να το μοιράζεστε με τους φίλους σας......
Η Γνώση ειναι Δωρεάν.....

« Όποιος συλλογάται ελεύθερα συλλογάται καλά...»
 *Ρήγας Φεραίος

 «Το μήνυμά μου είναι απλό: μην τα εγκαταλείπετε ποτέ, μην είστε αδιάφοροι, μην πιστεύετε    ποτέ ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν»
 * Στέφαν Εσέλ
 
Με τον καιρό θα σας αναφέρω και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα κανουν πιό εύκολη την περιηγησή σας ...... 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας ........!!! ♥♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!