Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το ιδανικό χρώμα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού


Ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στους εσωτερικούς χώρους...?
Το πόσο βελτιώνεται η διάθεσή μας με την χρήση των κατάλληλων χρωμάτων και χρωματικών συνδυασμών σε κάθε χώρο του σπιτιού είναι γνωστό σε όλους μας λίγο-πολύ.

Διαβάστε ποια είναι τα χρώματα που ενδείκνυνται για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού ξεχωριστά. Φυσικά, οι κανόνες είναι για να καταρρίπτονται, καλό είναι όμως να τους γνωρίζουμε πριν κάνουμε τις επιλογές μας είτε αυτές είναι συντηρητικές είτε «επαναστατικές».

Είσοδος του σπιτιού
Η είσοδος του σπιτιού πρέπει να είναι διακοσμημένη με ζεστά χρώματα, δημιουργώντας φιλική ατμόσφαιρα και κάνοντας το άτομο που μπαίνει στο σπίτι σας να αισθάνεται ότι είναι ευπρόσδεκτο. Δροσερά ροζ, ροδακινί ή αποχρώσεις του χρυσού είναι ιδανικά για χρήση σε αυτόν το χώρο.

Επίσης, σημειώστε ότι το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση της εισόδου κάνει τον επισκέπτη σας να αισθάνεται ότι είστε ένα άτομο γενναιόδωρο και αγαπάτε να υποδέχεστε τους φίλους σας στο σπίτι σας.

Σαλόνι
Στο σαλόνι, το κίτρινο χρώμα δίνει ζωντάνια στο χώρο και ο καθένας αισθάνεται μια καλή διάθεση, καθώς δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Τα μπεζ είναι πάντα κατάλληλα για τα καθιστικά, αλλά προτίμησε να το συνδυάσετε με ένα ή δύο άλλα έντονα χρώματα.

Τραπεζαρία
Για την τραπεζαρία, το πορτοκαλί χρώμα είναι ιδανικό να κάνει τους επισκέπτες σας να αισθάνονται άνετα και να μην είναι ντροπαλοί. Ωστόσο, το πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα είδη των χρωμάτων που κάνει τους ανθρώπους να τρώνε πιο γρήγορα!

Προσθέτοντας μερικές πράσινες αποχρώσεις μπορεί να περιορίσει την επίδραση του κόκκινου χρώματος και κάνουν το δωμάτιο πιο ήσυχο και πιο άνετο.

Κουζίνα
Στην κουζίνα καλό θα είναι να αποφευχθεί το γαλάζιο και οι αποχρώσεις του, επειδή αυτό το χρώμα είναι χαλαρωτικό και μειώνει την ταχύτητα που χρειάζεστε στην κουζίνα για να λειτουργήσει πιο γρήγορα.

Το κίτρινο είναι μια εξαιρετική επιλογή για την κουζίνα. Θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα χωρίς να χάνουμε χρόνο συν ότι θα προσθέσει στο χώρο μια φωτεινή ατμόσφαιρα.

Κρεβατοκάμαρα
Ένα κόκκινο δωμάτιο μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό αλλά το κόκκινο αυξάνει την αϋπνία και κάνει τον ύπνο ανήσυχο.

Ωστόσο, το λουλακί είναι η καλύτερη επιλογή για την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, καθώς δημιουργεί μια φυσική καταστολή και βοηθά στην επίτευξη μιας αρκετά γαλήνιας ατμόσφαιρας που θα σας κάνει να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό και άνετο ύπνο.

Μπάνιο
Το τυρκουάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση του μπάνιου, επειδή τροφοδοτεί θετικά το νευρικό σύστημα του ανθρώπου, καθώς και την αίσθηση της άνεσης.

Μπορείτε επίσης προσθέτοντας σκούρες πράσινες αποχρώσεις να απαλλαγείτε από τις τοξίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!