Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Eίναι η Γή κούφια?

Θεωρητικά η γη είναι κούφια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι μέσα υπάρχουν ολόκληροι πολιτισμοί. Μερικοί λένε ότι τα UFO δεν είναι από άλλους πλανήτες, αλλά προέρχονται από το εσωτερικό της γης. Στο τέλος του 17ου αιώνα προτάθηκε ότι το αέριο που βγαίνει από τις τρύπες στους πόλους είναι η αιτία του Βορείου και Νοτίου Σέλας. Ο Ιούλιος Βέρν έγραψε το 1864 το «Ταξίδι στο κέντρο της γης» περιγράφοντας την κούφια γη.

Ο Μπάροους, γνωστός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, έγραψε αρκετά μυθιστορήματα σχετικά.


Το 1869, ο Κύρος Ρίντ, αυτοαποκαλούμενος αλχημιστής, ίδρυσε θρησκευτική ομάδα και για σαράντα περίπου χρόνια έδινε ομιλίες και έγραφε άρθρα για το θέμα αυτό. Το 1913,
Ο Γκάρντνερ δημοσίευσε το «Ταξίδι στο εσωτερικό της γης».
 


Το 1964 ο Ναύαρχος Μπίρντ, εσωτεριστής και Ροδόσταυρος,  δημοσίευσε βιβλίο για την κοίλη γη, και τα ΑΤΙΑ. Πέταξε με αεροπλάνο στον βόρειο πόλο το 1926 και στον  νότιο πόλο το 1929. Περιέγραψε τις εισόδους στο εσωτερικό της γης, την ύπαρξη βλάστησης, ζώων και ανεπτυγμένου πολιτισμού.Άραγε όλα αυτά μπορεί να αληθεύουν;

Η ιστορία αυτή ξεκινάει από τον 18ο αιώνα, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν κάνει ακόμα σπορ τις φάρσες και την επιστημονική απάτη και όπου υπάρχει καπνός εκεί υπάρχει και φωτιά.

Oμως :
1.       Ποιοί είναι αυτοί οι επιστήμονες που ξέρουν πως είναι εσωτερικά ο πλανήτης μας ;
2.       Εχουν φτάσει στο κέντρο του πλανήτη; Μήπως σε κάποιον άλλο πλανήτη;
3.       Άρα και αυτοί στηρίζονται μόνο σε υποθέσεις;!
4.       Αλήθεια πιό έργο του Ιουλιου Βέρν δεν έχει βγεί ως σήμερα αληθινό; 

Σωστά το <<Ταξίδι στο κέντρο της Γης>>.
Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!