Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Ο ατελείωτος καθρέφτης


Πλησίασε το παράξενο εξάγωνο κουτί που μοιάζει με καθρέφτη, κοίταξε μέσα από το παραθυράκι και θα νιώσεις σαν να είσαι μπροστά από ένα ψυχεδελικό Τardis.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο της Yayoi Kusama που προκαλεί... ίλιγγο γιατί σου δίνει την αίσθηση χιλιάδων μικρών καθρεφτών σε σχήμα διαμαντιού που φτάνουν μέχρι το άπειρο!! 

 Το έργο έχει τον τίτλο «Infinity Mirror Room – Love Forever», πρόκειται να βγει σε δημοπρασία από τον Οίκο Christie’s του Λονδίνου την Παρασκευή μαζί με άλλα έργα της Kusama και αναμένεται να πωληθεί έως και 350.000 λίρες!

Το... κουτί δίνει στον θεατή την αίσθηση της προοπτικής στο άπειρο καθώς κοιτάς προς μερικά μικρά παραθυράκια που δημιουργούν αντανακλάσεις σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Τον Νοέμβριο του 2008, το Christie’s Νέας Υόρκης πούλησε ένα έργο της 83χρονης (!) καλλιτέχνιδας έναντι 3,1 εκατ. λιρών – ποσό ρεκόρ για έργο εν ζωή καλλιτέχνη! 


Δείτε το Video :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Share This

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Press to The Image and Visit "Ask-Me-Anything ?'

Ask Me Anything ?


Δείτε τώρα σε Real Time τις τελευταίες αναρτήσεις των φίλων μας στην Ιστοσελίδα μας στο Face Book.Σύρετε την μπάρα για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις και πατείστε με αριστερό κλίκ την ανάρτηση που επιλέξατε για να μεταφερθείτε αμέσως..!!